Hallo!

Mijn naam is Richard Snel en 34 jaar werkzaam geweest in de productie-industrie.
Slapen is altijd mijn hobby geweest. Als puber kon ik niet lang genoeg op mijn bed liggen.
Toen slapen een 1e levensbehoefte werd en ik de kwaliteit van slapen erg belangrijk ging vinden, kwam ik er achter dat naast een goed matras, ook het bedtextiel zelf, een toegevoegde waarde is voor gezond slapen.
Ik ging dan ook nadenken hoe ik de kwaliteit van slapen kon gaan optimaliseren en ontdekte Tencel®
Wat een genot om onder ecologisch en duurzaam TENCEL® te slapen!
Gezond slapen onder en op dit bedtextiel geven mij een gevoel van welbehagen: superzacht als zijde,
warmte- en vocht regulerend en heerlijk onder een warm dekbed en op een klimacontrol kussen slapen.
Af en toe voel ik me weer die puber, die niet lang genoeg in bed kon blijven liggen.
Ontdekbed.nl® verkoopt matras- en kussenbeschermers van Jeannette Vite®, Tencel dekbedden, kussens en dekbedovertrekken van Hefel.
Onze missie is: u overtuigen dat een nachtrust gezond kan zijn, door verantwoord en aangenaam comfortabel beddengoed te gebruiken!
Lees mijn 1e blog eens door en u weet hoe belangrijk beddengoed is voor uw gezondheid.

Richard

Jeannette Vite® staat voor streelzacht en vederlicht ecologisch beddengoed van de beste kwaliteit: hoeslakens, dekbedden, overtrekken, kussens en kussenslopen en gebruikt voor haar kwaliteitsproducten TENCEL®, een honderd procent natuurlijk materiaal uit houtvezels.
Met een revolutionair productieproces maakt Jeannette Vite® van TENCEL® de ideale hoeslakens.
Ze dienen als overtrek en matrasbeschermer in één: er is geen molton of laken meer bij nodig.
Hoeslakens van Jeannette Vite® zijn ademend, reguleren de temperatuur, weren de huisstofmijt, de bedwants en zorgt altijd voor een schoon matras en kussen, waardoor deze niet meer gereinigd hoeft te worden.
De hoeslakens zijn gemakkelijk te wassen en liggen meteen weer strak op het bed.
Dat is hygiënisch en anti-allergeen slapen in alle comfort.

Wat is TENCEL®?

TENCEL® is 100% natuurlijk materiaal en is volledig biologisch afbreekbaar. De grondstof van dit materiaal is hout (Eucalyptus boom) en is afkomstig van duurzaam onderhouden kwekerijen. Het kreeg het Europese kwaliteitskeurmerk PEFC en het internationale keurmerk FSC. TENCEL® heeft talrijke prijzen ontvangen voor zijn milieuvriendelijke productieproces.

TENCEL® is zeer functioneel. Geweldige vochtdoorlatendheid is een van de basis eigenschappen van dit materiaal. Na intensief onderzoek is duidelijk geworden dat 85% van de mensen met een gevoelige huid TENCEL® prefereert boven andere materialen. In TENCEL® materiaal maken bacteriën geen kans en huisstofmijt verdwijnt binnen 4 weken. In TENCEL® materiaal worden geen chemicaliën gebruikt, een belangrijke factor voor de gevoelige huid. TENCEL® kan eerst het vocht absorberen en het daarna verdelen over de oppervlakte zodat uw slaapomgeving altijd aangenaam droog is.
Een belangrijke eigenschap van TENCEL® is dat men het transpireren niet merkt door de hoge vochtopname. TENCEL® absorbeert 150% meer vocht dan katoen. TENCEL® is zo zacht als zijde en zo sterk als polyester. Vocht wordt zo goed in de vezel opgenomen dat bacteriën zich niet thuis voelen.
Daarom is TENCEL® hypo allergeen (= anti allergisch).

Klik hier voor alle TENCEL informatie