Verzenden
Alle verzending is gratis vanaf 50 Euro, voor zowel Nederland als België.  
De verzending gaat rechtstreeks, vanaf de groothandel (Nederland, Oostenrijk en Duitsland), naar het opgegeven adres.
Wij verzenden alleen via TNT.
Op het moment dat de betaling bij ons binnen is, trachten wij de levering zo snel mogelijk klaar te maken en te verzenden naar het opgegeven adres.
U krijgt, per mail, de bevestiging dat het bestelde is verzonden.

Retourvoorwaarden
U heeft een wettelijke zichttermijn van 14 dagen om het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten (kosten van retour verzending) voor uw rekening.
Als uw bestelling al is verzonden dan is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk. Indien mogelijk proberen wij de zending te onderscheppen. Als dit niet tijdig lukt en de zending wordt toch aangeboden, dan kunt u het beste de zending weigeren. Aan de bezorger kunt u aangeven dat er verkeerd besteld is en de zending retour afzender gestuurd kan worden.
Ook voor verkeerd doorgegeven bestelling heeft u het recht om binnen 14 dagen te wijzigen of annuleren, mits de bestelling al is afgeleverd.
Wij proberen dan, samen met u tot een oplossing te komen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Hoe terug sturen?
1. Artikelen verkeren in nieuwe staat en zijn niet gebruikt
Pas op met handcrème aan de handen, sieraden, huisdieren, haren, rookgeur. Dit kan het artikel beschadigen waardoor het niet te retourneren is.
2. U mag de verpakking openen. Artikelen bij voorkeur in de originele verpakking retourneren
3. Meldt uw retour even vooraf aan Ontdekbed.nl: uw naam en ORD nummer is voldoende. Dan maken wij in het systeem uw retour aan voor de administratie
4. Het retourpakket voldoende gefrankeerd is (u betaald de retourkosten) 
5. Doe (een kopie van) de pakbon, of briefje met uw naam en ORD nummer in de doos. 
6. Stuur ons per e-mail de track & trace code van uw retourpakket stuurt. Bewaar de code wel zelf totdat de retour is afgewerkt. Het is uw bewijs dat u geretourneerd heeft.
7. Retouradres voor Matras- en Kussenbeschermers:
Jeannnette Vite / Ontdekbed.nl

Ceintuurbaan Noord 131/12
9301NT Roden

8. Bij goedkeuring van de retour wordt het bedrag van het geretourneerde product en de door u betaalde verzend-/betaalkosten van de order (indien van toepassing) uiterlijk binnen 14 dagen na melding van de retour terugbetaald.
9. U draagt het risico van retourzending in geval deze zoek raakt bij de verzenddienst (bijv. Postnl)

Maatwerkbestellingen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.